Posturi vacante

IMSP SR Sîngerei
anunță concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante:

Medic internist - 1 unitate

Medicul internist – specialist cu un profil extins, iar în competenţa sa include probleme de diagnosticare timpurie şi tratamentul multor boli ale tractului gastro-intestinal, plămânilor, ficatului, rinichilor, cardiovasculare, sistemului urogenitale, pielii, tulburări metabolice şi altele.

Medic ATI - 1 unitate

Anestezia și terapia intensivă (ATI) este specialitatea medicală care asigură, prin mijloace farmacologice și tehnice specifice, pe de-o parte condițiile necesare pentru desfășurarea actului chirurgical, a îngrijirii perioperatorii și a altor proceduri diagnostice/terapeutice, iar pe de altă parte, suportul indispensabil pacientului critic pentru evaluarea și tratamentul disfuncțiilor/leziunilor de organ.

Medic oftalmolog — 1,0 unitate

Oftalmologia este specialitatea care se ocupă cu studiul structurii şi funcţionării ochilor, precum şi a bolilor care îi afectează. Examenul oftalmologic de rutină este foarte important deoarece multe boli oculare sunt asimptomatice și se pot diagnostica doar în urma unui consult de specialitate.

Medic neurolog - 1 unitate

neurologul este medicul care se specializeaza in tratarea afectiunilor sistemului nervos. Acesta este alcatuit din doua parti: sistemul nervos central - care include creierul si maduva spinarii; sistemul nervos periferic - include toate celelalte elemente neurale, cum ar fi ochii, urechile, pielea si alti "receptori senzoriali".

Medic otorinolaringolog – 1,0 unitate

Otorinolaringologie, sau prescurtat ORL, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.

Medic narcolog- 1,0 unitate

Narcologie – o secţiune îngustă de psihiatrie, care studiază bolile asociate cu dependenţa patologiilor a diferitelor substanţe şi procese (psihiatrie include tratamentul oricăror boli psihice).

Farmacist cu studii superioare- 1,0 unitate
Farmacist-laborant cu studii medii - 1,0 unitate;
Bioinginer - 1,0 unitate;

Resurse umane

Sectorul resurselor umane are un rol important pentru fiecare companie, deoarece el are grijă de una dintre cele mai importante resurse ale fiecărei companii - angajații săi. Responsabilitățile de bază ale managerilor de resurse umane sunt:

✓ Gestionarea persoanelor care contribuie individual și în echipă la realizarea obiectivelor profesionale, ✓ Oferă angajaților posibilitatea de a-și atinge potențialul complet, ✓ Asigură ca într-o companie să fie persoana potrivită în locul potrivit.

Our Office

Resurse umane

Managerul de resurse umane comunică în mod activ cu toate departamentele companiei, cunoaște în mod constant oameni noi, cercetează, dezvăluie și stimulează calitățile lor

  • Gestionare strategică
  • Abilități avansate
  • Abilități manageriale
Acasă

Resurse umane

Departamentul de resurse umane are grijă de fiecare persoană din cadrul companiei, de rezultatele și abilitățile sale, dar reprezintă și partea companiei care se ocupă de recrutarea, angajarea și instruirea angajaților.

  • Abilități înalte de exprimare verbală și scrisă
  • Abilități analitice
  • Cunoașterea ramurei juridice
Acasă

Resurse umane

Determinarea profilului de personalitate pentru fiecare loc de muncă, alegerea corectă a personalului și anticiparea succesului acestora, reprezintă doar o parte a activităților unui manager de resurse umane.

  • Imparțialitate și echitate
  • Atitudine corectă și convenabilă
  • Managementul și organizarea echipelor
Acasă
Top